Comença la Lliga Catalana 2014

Diumenge 23 de febrer va tenir lloc a la platja de Castelldefels la primera jornada de la Lliga Catalana d’Ultimate que disputa ja la seva 7a edició. Es va tornar a batre el rècord d’equips participants amb un total de 18 inscrits més l’equip d’Osca Bolskandisc que participà com a club convidat. Com a debutants, es trobà Esperit Vallès de Sabadell que va aportar la mitjana d’edat més jove de la competició.

El domini de Patatas Bravas va ser aclaparador. A més d’haver guanyat el dia abans la primera jornada de les categories open i femenina, a categoria mixta l’equip de Castelldefels va optar per presentar dues esquadres fortíssimes i va acabar imposant-se tant a 1a com a 2a divisió. Només Tookadisc i  Mamadiadors 1 a 3a divisió, van evitar el triplet de Bravas.

A 1a divisió, Winds ‘n Roses va estar a punt d’endur-se la victòria però va caure contra Bravas Y al partit decisiu per un ajustat 11-12. Sharks va demostrar la seva excel·lent progressió guanyant a Murciélagos i Disctèrics per finalitzar en tercera posició. Disctèrics va perdre tots els partits i baixa a 2a divisió.

Bravas X va superar els seus rivals a 2a divisió sense gaires problemes, obtenint així l’ascens a 1a. La segona posició va ser per Free’s by 66, per davant de Mifune. Peixets va renunciar a jugar a la màxima categoria per problemes de plantilla i va obtenir una discreta 4a plaça. Els pirinencs Isards no van poder presentar una formació mixta i van acabar descendint per primera vegada a la 3a divisió.

A la 3a divisió, Tookadisc va obtenir el triomf i jugarà la propera jornada en platja a 2a. Els debutants Esperit Vallès van acabar en l’última posició.

Els esperits del joc van ser per Winds’n Roses a 1a divisió, Isards a 2a i Tookadisc i Esperit Vallès a 3a.

La propera jornada tindrà lloc el 30 de març a la platja de Tarragona.

 pull