Flying Squirrels, INS Vallès i CJ Balandrau, guanyadors de la 4a jornada de la Lliga Escolar

Dissabte 23 va tenir lloc la 4a jornada de la Lliga Escolar al Complex Esportiu Municipal de Sant Oleguer, a Sabadell. De nou, van partipar 15 equips dividits en 3 categories.

En categoria sub18, Flying Squirrels Red es va imposar guanyant tots els seus partits, per davant de Flying Squirrels Green, Esperit Black, Balandrau i Joan Fuster. L’esperit fou compartit per Flying Squirrels Green i Esperit Black.

Flying Squirrels Red, guanyadors de la 4a jornada

Flying Squirrels Green i Esperit Black, guanyadors de l'Esperit

A la categoria sub15, el triomf va ser per INS Vallès Lions, que va superar als seus companys d’INS Vallès Red i Black i a EUC Junior. L’esperit se l’endugué INS Vallès Red.

En categoria sub12, la més concurreguda, van participar 6 equips. El triomf fou per a CJ Balandrau, que va superar a MasBoadisc a la final per 5-4. La tercera posició l’obtingué Kensington School. L’esperit també fou compartit, entre MasBoadisc i el Centre Gavina.

MasBoadisc i Centre Gavina, guanyadors de l'esperit

Resultats i classificacions finals

Al final de la jornada, es va sortejar material esportiu entre els participants: discos, samarretes i les 2 bosses atorgades per Tokay Ultimate a la Lliga Escolar de Barcelona per la seva participació a l’International Day of the Spirit of the Game de 2018.

IMG 20190326 WA0028

IMG 20190326 WA0015