Final Lliga Escolar 2018/19

La Lliga Escolar d’Ultimate 2018/19 ha finalitzat amb una última jornada celebrada a les platges de Castelldefels. Aquest cop, foren 17 els equips participants provinents de 10 centres, instituts o clubs diferents.

1

En categoria sub12 es va batre el rècord de participació, amb 8 equips distribuits en 2 grups. La final la van disputar els 2 equips de Kensington School, Blue i Orange, guanyada finalment pels primers per 3-1. En tercera posició, van quedar els debutants Ferran Sunyer A que van vèncer a la final de consolació al Club Balandrau per 4-1. Ferran Sunyer B, MasBoadisc, Ferran Sunyer C i Centre Gavina van completar la classificació. El trofeu a l’esperit fou també per Kensington School Blue, que va aconseguir un fantàstic doblet.

6

A la categoria sub15 van participar 4 equips. Durant la fase de lligueta, es va produir un empat a la primera posició, que es va decantar per un punt anotat de diferència a favor de l’equip de Kensington School, per davant de Institut Vallès Red. No obstant, a la final, Institut Vallès Red va superar a Kensington i es va adjudicar el triomf. Institut Vallès Lions va quedar en tercera posició i EUC Junior a la quarta. L’esperit fou per Institut Vallès Lions.

5

7

8

Finalment, en categoria sub18, van ser 5 els equips participants que van disputar una lligueta tots contra tots. El triomf se l’endugué Flying Squirrels Red que es va imposar en els seus 4 partits. Darrera d’ells van quedar Esperit Black, Flying Squirrels Green, CJ Balandrau i Sharks Jr. L’esperit fou per a Esperit Black.

Resultats i classificacions finals

2

3

4

9

9b